Sinopsis

Locul în care se v?d nev?z?torii!

Episodios

 • Cum să devii podcaster

  Cum să devii podcaster

  09/11/2020 Duración: 35min

  În episodul de astăzi am hotărât să vă arăt work flow-ul prin care trec atunci când produc un episod podcast. De asemenea, am să vă Citește mai mult The post Cum să devii podcaster first appeared on Nevazator.ro.

 • Just Press Record, demonstrație audio pentru iPhone și Apple Watch

  Just Press Record, demonstrație audio pentru iPhone și Apple Watch

  26/10/2020 Duración: 21min

  În episodul podcast de astăzi vă arăt cum să utilizați Just Press Record pe Apple Watch și iPhone. Aplicația costă 5 lire sterline în UK, Citește mai mult The post Just Press Record, demonstrație audio pentru iPhone și Apple Watch first appeared on Nevazator.ro.

 • Prezentare termometru vorbitor și considerații de Ziua Bastonului Alb

  Prezentare termometru vorbitor și considerații de Ziua Bastonului Alb

  19/10/2020 Duración: 16min

  salutări tuturor din nou. În acest scurt episod fac o demonstrație sumară a termometrului digital vorbitor Silvercloud UF41 și aduc câteva gânduri și sugestii cu Citește mai mult The post Prezentare termometru vorbitor și considerații de Ziua Bastonului Alb first appeared on Nevazator.ro.

 • Două simuri pe iPhone

  Două simuri pe iPhone

  07/10/2020 Duración: 10min

  Salutare prieteni! Recent am installat pe un iPhone un esim și am adăugat și simul fizic. Vezi ce trebuie să știi și ce se modifică Citește mai mult The post Două simuri pe iPhone first appeared on Nevazator.ro.

 • Noutățile de accesibilitate în iOS14 și Watch OS 7 – toamna 2020

  Noutățile de accesibilitate în iOS14 și Watch OS 7 – toamna 2020

  21/09/2020 Duración: 46min

  Odată cu luna septembrie apar noile dispozitive anuale ale lui Apple împreună cu sistemul de operare major pe care acestea vor lucra. Astfel că în Citește mai mult The post Noutățile de accesibilitate în iOS14 și Watch OS 7 - toamna 2020 first appeared on Nevazator.ro.

 • Navigarea pe internet cu cititoarele de ecran

  Navigarea pe internet cu cititoarele de ecran

  13/09/2020 Duración: 50min

  Astăzi m-am gândit să vin cu un tutorial puțin mai neobișnuit, în sensul că vorbesc despre lucruri extrem de simple, și despre care oricine ar Citește mai mult The post Navigarea pe internet cu cititoarele de ecran first appeared on Nevazator.ro.

 • Conectează-te la FTP cu Filezilla

  Conectează-te la FTP cu Filezilla

  06/09/2020 Duración: 14min

  Filezilla este un program cu ajutorul căruia te poţi conecta la un server FTP, deci este un client care ne permite să descărcăm, încărcăm şi Citește mai mult The post Conectează-te la FTP cu Filezilla first appeared on Nevazator.ro.

 • Cu bastonul alb la cumpărături

  Cu bastonul alb la cumpărături

  30/08/2020 Duración: 41min

  Salutare dragi prieteni, și bun găsit la un nou episod de podcast Nevăzător.ro. Astăzi m-am gândit să vă prezint o înregistrare inedită, și anume despre Citește mai mult The post Cu bastonul alb la cumpărături first appeared on Nevazator.ro.

 • Cum poți asculta podcasturi în telefonul tău mobil?

  Cum poți asculta podcasturi în telefonul tău mobil?

  23/08/2020 Duración: 42min

  Astăzi m-am gândit să vă arăt cum puteți asculta canalele de podcast favorite pe telefonul mobil. Așa că am ales 3 aplicații care le voi Citește mai mult The post Cum poți asculta podcasturi în telefonul tău mobil? first appeared on Nevazator.ro.

 • Audacity cu cititoarele de ecran – partea 6

  Audacity cu cititoarele de ecran – partea 6

  17/08/2020 Duración: 14min

  În episodul de astăzi, vă voi arăta cum se adaugă etichete întro pistă. Această funcţie este utilă la fişierele lungi, de tip interviu, sau unde Citește mai mult

Informações: