Jules' Podcast

Informações:

Sinopsis

Podcast by Jules

Episodios

 • Podcast Dementie en Alzheimer

  25/11/2018 Duración: 44min

  Mijn nieuwste podcast staat in het teken van dementie en de ziekte van Alzheimer. In de podcast hoor je muziek van Alice Kristiansen, Laura Sjin, JACK, Sofia Dragt, Harry Gardner en Sam & Julia. Verder zijn er gedichten van Merel Morre en Tanja Helderman, een gesprek met Naomi van Ierland die samen met haar dementerende opa Willem de ‘Alzheimer Socks’ ontwierp en een fragment van een echtpaar over de gevolgen van dementie, uit Hello Goodbye (KRO-NCRV).

 • Podcast Stop Pesten

  24/03/2018 Duración: 58min

  De podcast staat in het teken van de landelijke actiedag Tegen Pesten. In de podcast ‘Stop Pesten’ hoor je muziek van Naomi Snell, Sofia Dragt, INSOMNIA, Nakita Turner, Thomas Cammaert, on eva, Demi Knight en Oliver Alexander. Gedichten van the benevolent soul, een gesprek met Daan Wienke (Nederlands Jeugdinstituut) en een gesprek met Stop Pesten Nu-ambassadeur Thomas Cammaert.

 • Podcast Breng Ze Weer Samen

  24/11/2017 Duración: 50min

  Podcast 'Breng Ze Weer Samen' over het thema van 3FM Serious Request 2017: verscheurde families. Met muziek van Ruben Schaap, on eva, Tom Strik, JACK, Ryan O'Reilly en Angela Moyra. Gedichten van the benevolent soul, en een gesprek met de Syrische vluchteling Bassam en 3FM-DJ Wijnand Speelman.