Sinopsis

Njawani iku urusane wong jawa, liyane oleh melu-melu.

Episodios

  • 2 tahun lebih ora gawe podcast rasane gatel pengen omong sing tak rasake aduhduuuuh

    2 tahun lebih ora gawe podcast rasane gatel pengen omong sing tak rasake aduhduuuuh

    06/03/2020 Duración: 03min

    Intro dilit lur ben ora kaku ngrungokke sing ndisik ndisik

  • Ndandani Kota Solo Indonesia!

    Ndandani Kota Solo Indonesia!

    21/03/2018 Duración: 59min

    Solo akeh ndandani awake, nglengkapi. Saiki tambah sangar! Indonesia mbangun negeri!

  • KKN MEWAH!!

    KKN MEWAH!!

    12/02/2018 Duración: 37min

    KKN Desa Lengkong Pati yang full fasilitas ✨

  • Sinau Mobile Legends

    Sinau Mobile Legends

    19/12/2017 Duración: 01h42min

    Sinau game Mobile Legends karo @atmauki @nzr_ra

  • Jagongan karo @imasbella_

    Jagongan karo @imasbella_

    12/12/2017 Duración: 59min

    Jagongan babagan Kutho Solo karo koncoku @imasbella_ @atmauki

  • Dangdutan karo @atmauki

    Dangdutan karo @atmauki

    12/12/2017 Duración: 14min

    Dangdutan ndelok via vallen nganggo helm INK

  • Rabi

    Rabi

    12/12/2017 Duración: 19min

    Rabi keri tapi tetep diundangi