Sinopsis

Selamat datang ke podcast cerita cerita seram yang dibacakan oleh KC Champion. Apa yang anda dengar anggaplah sekadar hiburan. Jangan terlalu taksub dan mudah percaya dengan apa yang di diceritakan. Sekiranya kisah yang dikongsi sama seperti apa yang anda lalui ia adalah secara kebetulan sahaja.

Episodios

 • Tolak PINANGAN Membawa PADAH Kepada Pelajar Uni | Anjing JIRAN Mula BISING Setiap Malam PETANDA SERAM

  Tolak PINANGAN Membawa PADAH Kepada Pelajar Uni | Anjing JIRAN Mula BISING Setiap Malam PETANDA SERAM

  17/07/2020 Duración: 58min

  Dapatkan merchandise terkini Malam Seram iaitu Sambal Malam Seram di https://www.sambalmalamseram.com dengan 5 perisa yang luarbiasa.Sambal Belacan Kronik Extreme (Seram Level 5)Sambal Kicap Kronik Extreme (Seram Level 5)Sambal Harum Keluak Malam (Seram Level 3)Sambal Mala(M) Seram (Seram Level 3)Sambal Belacan Kronik (Seram Level 3)

 • Dengar SUARA SERAM Ketika Memancing Di SEMBAWANG | Rumah SERANGOON NORTH Berhantu Kerana TIDAK Semah

  Dengar SUARA SERAM Ketika Memancing Di SEMBAWANG | Rumah SERANGOON NORTH Berhantu Kerana TIDAK Semah

  17/07/2020 Duración: 54min

  Rancangan Malam Seram kali ini ditaja oleh ejen hartanah yang cekap dan amanah #TeamMirzaFai Sekiranya anda mecari ejen yang berpengalaman anda boleh hubungi Mirza Subari di +6583832145 atau Fai Muni di +6583338555. Topik malam ini sudah 5 bulan rumah tidak terjual apa yang perlu dilakukan? Dapatkan merchandise terkini Malam Seram iaitu Sambal Malam Seram di https://www.sambalmalamseram.com dengan 5 perisa yang luarbiasa.Sambal Belacan Kronik Extreme (Seram Level 5)Sambal Kicap Kronik Extreme (Seram Level 5)Sambal Harum Keluak Malam (Seram Level 3)Sambal Mala(M) Seram (Seram Level 3)Sambal Belacan Kronik (Seram Level 3)

 • Rumah MISTERI PELIK The Winchester House | Abang SECURITY Dah Biasa Nampak DIA Dalam MALL Selepas 12

  Rumah MISTERI PELIK The Winchester House | Abang SECURITY Dah Biasa Nampak DIA Dalam MALL Selepas 12

  16/07/2020 Duración: 01h35min

  Dalam episod Malam Seram kali ini KC berkongsi cerita yang menarik termasuk tip selepas bersalin dari kiriman seorang ibu dan juga bekas tukang urut. Ketika anaknya melahirkan cucunya yang pertama beliau menetap dirumah anaknya selama sebulan. Pada waktu itu cucunya menjadi mangsa gangguan benda di tingkap hampir setiap malam. Ikuti kisah penuhnya dalam Malam Seram.Dapatkan merchandise terkini Malam Seram iaitu Sambal Malam Seram di https://www.sambalmalamseram.com dengan 5 perisa yang luarbiasa.Sambal Belacan Kronik Extreme (Seram Level 5)Sambal Kicap Kronik Extreme (Seram Level 5)Sambal Harum Keluak Malam (Seram Level 3)Sambal Mala(M) Seram (Seram Level 3)Sambal Belacan Kronik (Seram Level 3)

 • Habis $40,000 Untuk RAWATAN Tapi Masih Kena SAMPUK | Ayah Nampak Kawan Yang ACCIDENT Datang RUMAH

  Habis $40,000 Untuk RAWATAN Tapi Masih Kena SAMPUK | Ayah Nampak Kawan Yang ACCIDENT Datang RUMAH

  15/07/2020 Duración: 01h32min

  Dalam episod Malam Seram kali ini KC berkongsi cerita dari kiriman seorang perawat yang meluahkan perasaannya terhadap stigma yang diberi kepada golongan perawat alternatif serta beliau berkongsi seorang pesakitnya yang pernah berhabisan $40,000 dengan perawat lain tapi tidak pulih sepenuhnya! Jom ikuti kisah penuh dalam Malam Seram.Dapatkan merchandise terkini Malam Seram iaitu Sambal Malam Seram di https://www.sambalmalamseram.com dengan 5 perisa yang luarbiasa.Sambal Belacan Kronik Extreme (Seram Level 5)Sambal Kicap Kronik Extreme (Seram Level 5)Sambal Harum Keluak Malam (Seram Level 3)Sambal Mala(M) Seram (Seram Level 3)Sambal Belacan Kronik (Seram Level 3)

 • HANTU SUDU Dari Perak Menghantui Hidup Kakak Dah Pergi Boleh HIDUP SEMULA Untuk Sampaikan WASIAT

  HANTU SUDU Dari Perak Menghantui Hidup Kakak Dah Pergi Boleh HIDUP SEMULA Untuk Sampaikan WASIAT

  14/07/2020 Duración: 01h25min

  Malam Seram kali ini KC berkongsi pengalaman Misteri dari seorang Paramedik yang pernah mengisytiharkan seseorang sudah pun meninggal dunia tiba-tiba sesuatu berlaku... dia kembali hidup. Jom ikuti cerita penuh. Dapatkan Merchandise terkini koleksi sambal di www.sambalmalamseram.comMALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Wak Daud KEJAR PONTIANAK Untuk Tarik KAIN | Wanita HAMIL Didekati MAKCIK SERAM Di Bawah BLOK

  Wak Daud KEJAR PONTIANAK Untuk Tarik KAIN | Wanita HAMIL Didekati MAKCIK SERAM Di Bawah BLOK

  13/07/2020 Duración: 01h50min

  Malam Seram kali ini KC berkongsi cerita tentang Wak Daud yang pernah kejar Pontianak untuk mendapatkan "Kain Pontianak" yang memiliki "Kelebihan" tersendiri. **Ingat cerita ini sekaar perkongsian sahaja jangan mudah percaya** Dapatkan Sambal Malam Seram di www.sambalmalamseram.com

 • HOSPTAL Berhantu DI KOREA Gonjiam Psychiatric Hospital | JIRAN Sebelah yg Merawat KAMI Kena Ganggu

  HOSPTAL Berhantu DI KOREA Gonjiam Psychiatric Hospital | JIRAN Sebelah yg Merawat KAMI Kena Ganggu

  09/07/2020 Duración: 01h38min

  Dalam episod kali ini segmen Jejak Malam Seram KC bawa anda secara online untuk kunjungi Gonjiam Psychiatric Hospital yang terletak di KOREA SELATAN MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Pembantu Rumah MAKAN Daging MENTAH Pukul 1 Pagi | Di Ganggu PENUNGGU Untuk Yang Menjaga HOMESTAY

  Pembantu Rumah MAKAN Daging MENTAH Pukul 1 Pagi | Di Ganggu PENUNGGU Untuk Yang Menjaga HOMESTAY

  08/07/2020 Duración: 01h33min

  Dapatkan merchandise exclusive Sambal Malam Seram dengan membuat tempahan melalui on-line di https://sambalmalamseram.comKC ingin ucapkan terima kasih pada yang telah mendapatkannya sekaligus menyokong saluran ini

 • Aku Bro JACK RIMAU Pernah Bercakap Dengan JIN Pekerja Hotel Nampak PENANGGAL Di PENJARA PUDU LAMA

  Aku Bro JACK RIMAU Pernah Bercakap Dengan JIN Pekerja Hotel Nampak PENANGGAL Di PENJARA PUDU LAMA

  07/07/2020 Duración: 01h25min

  Episod kali ini kita bersama Bro Jack Rimau yang menceritakan pengalaman pernah menjadi seorang perawat dan pernah bercakap dengan mahluk Jin. Katanya "Jangan percaya dengan Jin. Mereka juga banyak tipu helah" Jom ikuti kisah penuh Bro Jack Rimau dalam Malam Seram.Dapatkan merchandise Sambal Malam Seram di www.sambalmalamseram.com terima kasih atas sokongan anda!

 • Ketika Hamil Suka TIDUR Dalam KERETA Sampai ADA Ikut PULANG | Pelancong China NAMPAK HANTU Di Mall

  Ketika Hamil Suka TIDUR Dalam KERETA Sampai "ADA" Ikut PULANG | Pelancong China NAMPAK HANTU Di Mall

  06/07/2020 Duración: 01h36min

  Dalam episod Malam Seram kali ini KC menceritakan pengalaman seorang pengirim yang mempunyai sikap pelik ketika hamilkan anak pertama. Dia suka tidur dalam kereta dan lazimnya akan pulang lewat sehingga berlaku satu kejadian SERAM. Jom dengar kisah penuh dalam Malam Seram. Dapatkan merchandise pertama Malam Seram, Sambal Malam Seram di www.sambalmalamseram.com

 • Pakcik Cakap PERNAH BERGASAK Dengan JIN | Hotel Paling BERHANTU Di Amerika Siap Ada PARANORMAL TOUR

  Pakcik Cakap PERNAH BERGASAK Dengan JIN | Hotel Paling BERHANTU Di Amerika Siap Ada PARANORMAL TOUR

  04/07/2020 Duración: 01h34min

  Rancangan Malam Seram kali ini ditaja oleh ejen hartanah yang cekap dan amanah #TeamMirzaFai Sekiranya anda mecari ejen yang berpengalaman anda boleh hubungi Mirza Subari di +6583832145 atau Fai Muni di +6583338555. Topik malam ini rumah BTO yang sudah mencecah 5 tahun patut anda jualm untuk raih keuntungan yang lumayan! MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Saya TERMASUK Kampung ORANG BUNIAN Makcik Misteri PANJAT PAGAR Masuk Halaman RUMAH

  Saya TERMASUK Kampung ORANG BUNIAN Makcik Misteri PANJAT PAGAR Masuk Halaman RUMAH

  02/07/2020 Duración: 01h32min

  Cerita kali ini antaranya adalah pengalaman pengirim berkongsi kemungkinan dia termasuk kampung Bunian. "Apa yang pelik tentang kampung ini adalah kampung ini kosong tiada seorang pun yang saya nampak"MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • JUMPA Gambar JIRAN DIPAKU Pada Pokok Tujuan SIHIR Tidur Dengan PENUNGGU Di Bilik HOTEL

  JUMPA Gambar JIRAN DIPAKU Pada Pokok Tujuan SIHIR Tidur Dengan PENUNGGU Di Bilik HOTEL

  01/07/2020 Duración: 01h13min

  Nasib baik jiran ternampak gambar yang digunakan sebagai bahan sihir di paku pada pokok besar depan blok. Kak menangis bila akhirnya temui punca adik di sihir setiap hari.MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Rahmat KAHWIN Dengan 7 PONTIANAK | Kisah SERAM Berehat Di RR Ke GENTING | Cucu Saya LUKIS HANTU

  Rahmat KAHWIN Dengan 7 PONTIANAK | Kisah SERAM Berehat Di R&R Ke GENTING | Cucu Saya LUKIS HANTU

  30/06/2020 Duración: 01h19min

  Dalam episod Malam Seram kali ini KC berkongsi kisah seram seorang nenek yang menceritakan cucunya melukis gambar mahluk seram yang menurut cucunya ada dalam rumah mereka. Perkara ini dirahsiakan nenek daripada ibu cucunya.MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Saya Bukan GILA Sebab SAYA BOLEH NAMPAK HANTU Arwah ISTERI Balas DENDAM TAKUTKAN Suami

  Saya Bukan GILA Sebab SAYA BOLEH NAMPAK HANTU Arwah ISTERI Balas DENDAM TAKUTKAN Suami

  29/06/2020 Duración: 01h30min

  Pemandu teksi luahkan perasaan kesal yang dia pendam selamat bertahun. Hidupnya dia dihantui oleh "roh isteri" di rumah lama sehingga dia terpaksa berpindah rumah. Ada kisah atau sebarang pertanyaan untuk KC. Sila emel ke kc@malamseram.com

 • Pernah BELI TOYOL Di Facebook Dan Gunakannya | Naik GRAB Dengan HANTU, Kesian Abang GRAB

  Pernah BELI TOYOL Di Facebook Dan Gunakannya | Naik GRAB Dengan HANTU, Kesian Abang GRAB

  26/06/2020 Duración: 01h48min

  Episod Malam Seram kali ini ditaja oleh Ejen Hartanah TEAM MIRZA & FAI dari Singapore Realtors Inc. Hubungi mereka untuk urusan hartanah anda, Mirza Subari +65 83832145 dan Fai Muni +65 83338555 MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Jiran JEPUN Aku Tahu Apartment AKU BERHANTU | BERKHAYAL Sampai Kena Rasuk Kerana LEMAH SEMANGAT

  Jiran JEPUN Aku Tahu Apartment AKU BERHANTU | BERKHAYAL Sampai Kena Rasuk Kerana LEMAH SEMANGAT

  25/06/2020 Duración: 01h48min

  Dalam episod kali ini KC bacakan pengalaman SERAM menetap di Jepun selama 5 tahun. TV menyala dengan sendiri dan dialihkan ketika tidur. Jom ikuti cerita penuh dalam Malam Seram. MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Anak Murid AJAK Cikgu Masuk Tandas Berhantu SEKOLAH | Ingatkan PIMPIN Tangan Anak Rupanya Anak Tidur

  Anak Murid AJAK Cikgu Masuk Tandas Berhantu SEKOLAH | Ingatkan PIMPIN Tangan Anak Rupanya Anak Tidur

  24/06/2020 Duración: 01h34min

  Dalam Malam Seram kali ini KC bacakan cerita seram dari seorang ibu yang punyai anak istimewa. Pada satu malam sedang dia pimpin tangan anaknya untuk masuk bilik dan tidur tiba-tiba dia dikejutkan dengan satu perkara yang meyeramkan!MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.Hello Geng terima kasih kerana sudi singgah ke saluran YouTube KC. Jangan lupa untuk tekan butang subscribe untuk follow perkembangan saluran ini.

 • Cerita Misteri TAMAN RASHIDAH UTAMA Boleh Menangis | BERANI Tinggal Di Apartment BERHANTU Di Melaka

  Cerita Misteri TAMAN RASHIDAH UTAMA Boleh Menangis | BERANI Tinggal Di Apartment BERHANTU Di Melaka

  23/06/2020 Duración: 01h31min

  Kita bertemu sekali lagi dalam rancangan Malam Seram dan antara cerita yang KC baca adalah kisah Sedih + Misteri seorang makcik yang di temui berjalan sorang diri waktu malam. Pada mulanya ingatkan makcik itu hantu.MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Saya Pernah LEPAK Dengan PONTIANAK Orang Kata SAYA TIPU | Padah MIAN GAME Mobile Legend Kena GANGGUAN (Part. 2 of 2)

  Saya Pernah LEPAK Dengan PONTIANAK Orang Kata SAYA TIPU | Padah MIAN GAME Mobile Legend Kena GANGGUAN (Part. 2 of 2)

  22/06/2020 Duración: 44min

  Dalam episod kali ini KC secara peribadi ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada yang memberi sumbangan Super Chat untuk Malam Seram. Saya doakan semua semoga di tambah rezeki. Antara cerita yang dipaparkan adalah suami isteri diganggu dalam rumah yang mereka baru pindah. Suami pernah nakpak isteri menyangkung dalam Gelap di dapur rumah tapi itu bukan isterinya. Jom ikuti cerita penuh!

página 1 de 12

Informações: